Ställdalens Maskin

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Ställdalens Maskin är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Ställdalens Maskin är ett av dem. Statusen för Ställdalens Maskin är att Bolaget är aktivt.

Ställdalens Maskin är ett Enskild firma och skapades 1988-12-15. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ställdalens Maskin ska trivas.

Ställdalens Maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Körning och reparationer av skogs- och entreprenadmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ställdalens Maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19.

Idag är Ställdalens Maskin och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Ställdalens Maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-20357.

.

De som är på något sätt har med Ställdalens Maskin är Spelkvist, Bengt Ove Gunnar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ställdalens Maskin har 590206-XXXX som sitt organisationsnummer.