Axelssons Byggnadsfirma

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Axelssons Byggnadsfirma är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Axelssons Byggnadsfirma är ett av dem. Statusen för Axelssons Byggnadsfirma är att Bolaget är aktivt.

Axelssons Byggnadsfirma är ett Enskild firma och skapades 1981-02-12. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som Axelssons Byggnadsfirma ska trivas.

Axelssons Byggnadsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparationer och nybyggnationer

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axelssons Byggnadsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Axelssons Byggnadsfirma och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Axelssons Byggnadsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0240-23573.

.

De som är på något sätt har med Axelssons Byggnadsfirma är Axelsson, Jan-Gunnar Axel som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Axelssons Byggnadsfirma har 571026-XXXX som sitt organisationsnummer.