Rällså Byggnadsfirma

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Rällså Byggnadsfirma är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Rällså Byggnadsfirma är ett av dem. Statusen för Rällså Byggnadsfirma är att Bolaget är aktivt.

Rällså Byggnadsfirma är ett Enskild firma och skapades 1985-03-07. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rällså Byggnadsfirma ska trivas.

Rällså Byggnadsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet. Handel med byggmaterial. Tillverkning och försäljning av snickeriprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rällså Byggnadsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Rällså Byggnadsfirma och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Rällså Byggnadsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-30042.

.

De som är på något sätt har med Rällså Byggnadsfirma är Carli, Bo Anders som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rällså Byggnadsfirma har 570404-XXXX som sitt organisationsnummer.