Nordisk Butikskonsult AB

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Nordisk Butikskonsult AB. Det finns flera bolag som liknar Nordisk Butikskonsult AB i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2008-03-27 så har Nordisk Butikskonsult AB varit registrerat och sedan 2008-04-24 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nordisk Butikskonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Nordisk Butikskonsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nordisk Butikskonsult AB så kan ni göra det på 0580-42350.

Bolaget skall sälja, tillverka och marknadsföra underkläder för kvinnor samt produkter relaterade till samliv mellan kvinnor, män och par, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wester, Anna May Maria Kristina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilstadius, Jan Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilstadius, Jan Gunnar -Wester, Anna May Maria Kristina .

Nordisk Butikskonsult AB har 556754-4241 som sitt organisationsnummer.