Quality 4C AB

Örebro län

Information

Quality 4C AB är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Quality 4C AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Jan Marcus som är född 1971 och har titeln VD, Olofsson, Jan Marcus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Pär Arne Gunnar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerlöv, Monika Ida Ulrika som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ericson, Anders Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Quality 4C AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Quality 4C AB på telefon 010-2086447.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och konsultation inom området avancerade kompositer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Quality 4C AB av bolagstypen Aktiebolag.

Quality 4C AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Quality 4C AB innehar ej F-skattsedel och Quality 4C AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Quality 4C AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Quality 4C AB har 556738-4663 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Örebro län.