Kopparberg Robot-Teknik AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Kopparberg Robot-Teknik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ljusnarsberg här finns det många olika Aktiebolag. Kopparberg Robot-Teknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Ljusnarsberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Kopparberg Robot-Teknik AB är momsregistrerat sedan2007-08-30 och har organisationsnummer 556735-1415.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0411-31171 alternativt besöka eller skicka post till Kopparberg Robot-Teknik AB på följande adress Verkstadsv. 59, 714 36, Kopparberg.

Kopparberg Robot-Teknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-06.

I Kopparberg Robot-Teknik AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Langelaan, Adriana Cornelia Maria som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rådgivning om robotprojekt, stöd, utbildning, träning, placering och programmering av robotanläggningar, underhåll av existerande robotprojekt, inköp och försäljning av robotar och robotanläggningar, bygga robotanläggningar (oftast svetsrobotar), utföra svetsningsarbeten för andra företag med hjälp av svetsrobotar, utveckla nya tekniker inom robottillverkningen samt därmed förenlig verksamhet.