Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-07-30 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 2007-07-03 så har Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag varit registrerat och sedan 2007-07-30 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till LJUSNARSVÄGEN 1, 714 30, Kopparberg. Vi ni istället prata med Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag så kan ni göra det på 0580-12121.

Bolaget ska bedriva måleriverksamhet och butik för försäljning av färg och fastighetstillbehör, uthyrning av maskiner. Samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustavsson, Ulf Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Daniel Ulf som är född 1984 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Risåns Måleri & Färgstation Aktiebolag har 556733-9220 som sitt organisationsnummer.