RWs Ved & Frakt AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och RWs Ved & Frakt AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RWs Ved & Frakt AB är ett av dem. Statusen för RWs Ved & Frakt AB är att Bolaget är aktivt.

RWs Ved & Frakt AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-15. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RWs Ved & Frakt AB ska trivas.

RWs Ved & Frakt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Ljusnarsberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av ved, pellets och andra träbränslen samt utföra transporttjänster, entreprenadverksamhet inom verkstadsindustrin, entreprenader och service inom VVS-området samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RWs Ved & Frakt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är RWs Ved & Frakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med RWs Ved & Frakt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2166261.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med RWs Ved & Frakt AB är Wegerstedt, Rune Leif Ronnie som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerström, Eva Annelie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Haglund, Hans Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

RWs Ved & Frakt AB har 556731-7671 som sitt organisationsnummer.