Spel och Tobak i Kopparberg AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Spel och Tobak i Kopparberg AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Spel och Tobak i Kopparberg AB är ett av dem. Statusen för Spel och Tobak i Kopparberg AB är att Bolaget är aktivt.

Spel och Tobak i Kopparberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-02. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Spel och Tobak i Kopparberg AB ska trivas.

Spel och Tobak i Kopparberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva spel- och närbutik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spel och Tobak i Kopparberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10.

Idag är Spel och Tobak i Kopparberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Spel och Tobak i Kopparberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-71249.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Spel och Tobak i Kopparberg AB är Lundström, Eva Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlström, Kjell Erik Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Anders Ingmar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Wåström, Kerstin Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Spel och Tobak i Kopparberg AB har 556722-6260 som sitt organisationsnummer.