Brännbyn Entreprenad AB

Örebro län

Information

Brännbyn Entreprenad AB är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Brännbyn Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson-Rapp, Carl Johan som är född 1990 och har titeln VD, Karlsson-Rapp, Carl Johan som är född 1990 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson-Rapp, Erik Axel som är född 1958 och har titeln Suppleant, Haglund, Hans Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brännbyn Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Brännbyn Entreprenad AB på telefon 0580-22166.

Bolaget skall utföra mark- och rivningsarbeten, bergsprängning, reparationer av entreprenadmaskiner samt uthyrning av personal för verksamheter inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brännbyn Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brännbyn Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Brännbyn Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-10 och Brännbyn Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brännbyn Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Brännbyn Entreprenad AB har 556720-8276 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.