Geoloco AB

Örebro län

Information

Geoloco AB är ett bolag som finns i Ljusnarsberg. I Geoloco AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hoel, Tom Walter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ahlqvist, Eva Marita som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Jan Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Geoloco AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Geoloco AB på telefon 0580-10304.

Bolaget ska sälja och marknadsföra stenar, mineraler, kristaller, smycken samt fossiler med tillbehör och bedriva galleri samt butik samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Geoloco AB av bolagstypen Aktiebolag.

Geoloco AB är ett av många bolag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Geoloco AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-19 och Geoloco AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Geoloco AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hoel, Tom Walter

Geoloco AB har 556715-0726 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.