Lingua Konsult i Bergslagen AB

Örebro län

Information

Lingua Konsult i Bergslagen AB är ett företag som finns i Ljusnarsberg. I Lingua Konsult i Bergslagen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Gertrud Elisabet som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Lars Gösta Hugo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Ulla Margareta Christina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lingua Konsult i Bergslagen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lingua Konsult i Bergslagen AB på telefon 0580-43113.

- att översätta olika typer av dokument från franska och engelska till svenska - att utföra språkgranskning, korrekturläsning och bearbetning av dokument på svenska - att hålla datakurser, i första hand i olika mjukvaror som Word, Excel, m fl men även i olika statistik- och bokföringsverktyg- att ge råd och stöd till styrelser, företagsledningar och medarbetare, samt härmed jämförlig och förenlig verksamhet - att importera och handla med vin och andra alkoholdrycker - att arrangera provningar av vin och andra alkoholdrycker, antingen endast med provning av drycker eller som provning av alkoholdrycker tillsammans med mat, choklad och annan konfektyr - att ge råd vid utformning av menyer och vinlistor - att utbilda kunders medarbetare och även andra privatpersoner i kunskap om vin och andra alkoholdrycker - att arbeta med kapital- och fastighetsförvaltning samt annan härmed jämförlig och förenlig verksamhet.

Idag är Lingua Konsult i Bergslagen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lingua Konsult i Bergslagen AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lingua Konsult i Bergslagen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-21 och Lingua Konsult i Bergslagen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lingua Konsult i Bergslagen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Axelsson, Gertrud Elisabet

Lingua Konsult i Bergslagen AB har 556709-2456 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.