TR Andersson Maskinservice AB

Örebro län

Information

TR Andersson Maskinservice AB är ett av många verksamheter som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som TR Andersson Maskinservice AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

TR Andersson Maskinservice AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-10-12.

TR Andersson Maskinservice AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2006-06-27. Men sedan 2006-10-12 så har TR Andersson Maskinservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sågverksv. 2, 772 94, Grängesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TR Andersson Maskinservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5918931.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter som TR Andersson Maskinservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TR Andersson Maskinservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva service och reparationer av maskiner inom tillverknings- och verkstadsindustrin, handel med värdepapper, uthyrning av arbetskraft och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TR Andersson Maskinservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TR Andersson Maskinservice AB och det är följande personer, Andersson, Rolf Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Iulianna som är född 1950 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TR Andersson Maskinservice AB är 556706-3820.