Kopparberg Mineral AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Kopparberg Mineral AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ljusnarsberg här finns det många olika Aktiebolag. Kopparberg Mineral AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Ljusnarsberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Kopparberg Mineral AB är momsregistrerat sedan2006-06-08 och har organisationsnummer 556704-4168.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0580-88890 alternativt besöka eller skicka post till Kopparberg Mineral AB på följande adress Verkstadsv. 52, 714 36, Kopparberg.

Kopparberg Mineral AB är idag Publikt bolag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-06-08.

I Kopparberg Mineral AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Lindqvist, Karl Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , . , , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall självt, genom dotterbolag eller genom samarbete med annan bedriva mineralprospekterings och gruvverksamhet, äga och förvalta lös och fast egendom, även som bedriva därmed förenlig verksamhet samt bedriva handel med och förvalta finansiella instrument.