Armatic Invent AB

Örebro län

Information

Armatic Invent AB är ett av många företag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Armatic Invent AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Armatic Invent AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-24.

Armatic Invent AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2006-04-12. Men sedan 2007-05-24 så har Armatic Invent AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ställbergsv. 1 A, 714 72, Ställdalen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Armatic Invent AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-29300.

Ljusnarsberg arbetar för att företag som Armatic Invent AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Armatic Invent AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall utveckla teknik för sedelläsning, tillverka och försälja sedelhanteringsutrustning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Armatic Invent AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Armatic Invent AB och det är följande personer, Danielsson, Arne Ingemar som är född 1932 och har titeln VD, Danielsson, Arne Ingemar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Anna-Lena Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Kennet Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Leif Arne Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Maj Lilian Elisabet som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot.Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, Åkerlund, Sven-Erik som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Armatic Invent AB är 556702-0077.