Svensk Stugservice AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Svensk Stugservice AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Svensk Stugservice AB är ett av dem. Statusen för Svensk Stugservice AB är att Bolaget är aktivt.

Svensk Stugservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-09. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svensk Stugservice AB ska trivas.

Svensk Stugservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av säker- hetsutrustning, larmanläggningar, fastighetsservice och fastighetsunderhåll till stug- och villaägare samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svensk Stugservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är Svensk Stugservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Svensk Stugservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5282012.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Svensk Stugservice AB är Sahlin, Inge som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frick, Percy Rolf Inge som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Mats Bror Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Svensk Stugservice AB har 556690-0741 som sitt organisationsnummer.