Sven Larsson i Kopparberg AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Sven Larsson i Kopparberg AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Sven Larsson i Kopparberg AB är ett av dem. Statusen för Sven Larsson i Kopparberg AB är att Bolaget är aktivt.

Sven Larsson i Kopparberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-03. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sven Larsson i Kopparberg AB ska trivas.

Sven Larsson i Kopparberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva foto, vitvaror och hemelektronik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sven Larsson i Kopparberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är Sven Larsson i Kopparberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Sven Larsson i Kopparberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-10263.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sven Larsson i Kopparberg AB är Larsson, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Erik Åke som är född 1939 och har titeln Suppleant, Fältmyr, Monica Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Sven Larsson i Kopparberg AB har 556689-4167 som sitt organisationsnummer.