Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB. Det finns flera bolag som liknar Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-06-23 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 2005-06-09 så har Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB varit registrerat och sedan 2005-06-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tallv. 35, 714 72, Ställdalen. Vi ni istället prata med Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB så kan ni göra det på 070-3392762.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och reparationer av fordon, skogsmaskiner och trädgårdsmaskiner, utföra transporter, utföra tjänster med entreprenadmaskiner, trädgårdssötsel, fastighetsskötsel, svets- och montagearbeten samt service av VVS installationer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Roger Evald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Henric Roger som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Tägt Karlsson, Eva Anita som är född 1955 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Roger.K Traktortjänst i Ställdalen AB har 556681-5683 som sitt organisationsnummer.