Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB

Örebro län

Information

556681-4389 är organisationsnummer för företaget Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB finns i.

Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB har varit registrerat sedan 2005-06-02 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5506120 eller genom brev på följande adress:
Malmv. 32, 714 34, Kopparberg

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ove Hedlunds bygg- o fastighetsservice AB och det är Hedlund Tägt, Sten Per Ove som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Tägt, Anna Sofia som är född 1984 och har titeln Suppleant, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor,