Bergslagens Energigasteknik AB

Örebro län

Information

Bergslagens Energigasteknik AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Bergslagens Energigasteknik AB finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bergslagens Energigasteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bergslagens Energigasteknik AB har haft sedan 2005-01-27. Bergslagens Energigasteknik AB har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bergslagens Energigasteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Löa 8183, 714 94, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0580-30005.

Ljusnarsberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bergslagens Energigasteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Bergslagens Energigasteknik AB har idag 556671-1932 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bergslagens Energigasteknik AB

Bolaget skall utföra arbeten inom gasteknikområdet, utföra tjänster inom VVS-området, försäljning av varor inom gasteknik och VVS-området, äga och förvalta aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Bergslagens Energigasteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rydholm, Knut-Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydholm, Karl-Henrik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .