Elfström Trading AB

Örebro län

Information

Elfström Trading AB är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Elfström Trading AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elfström Trading AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-10-21.

Elfström Trading AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2004-09-16. Men sedan 2004-09-30 så har Elfström Trading AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gjutareg. 14, 714 34, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elfström Trading AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5306837.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Elfström Trading AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elfström Trading AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva försäljning, utbildning och teknisk konsultverksamhet avseende verkstadsmaskiner för stålindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elfström Trading AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elfström Trading AB och det är följande personer, Elfström, Gustaf Gunnar som är född 1941 och har titeln VD, Elfström, Gustaf Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfström, Kerstin Viola som är född 1943 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Hans Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Elfström Trading AB är 556666-4412.