Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva turism, aktiviteter och guidade turer med inriktning på vildmarken samt turistbyråverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 2004-08-10 så skapades Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB och verksamheten är har F-skattsedel Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB har haft det sedan 2004-09-02.

Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-02

556664-6583 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB så går det att nå dem via telefon på 0587-10627 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ljusnarsbergs Guld & Äventyr AB är Karlsson, Bo Ken Henry som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kalander Karlsson, Ulla Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Lena Ann-Christin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .