CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB

Örebro län

Information

CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB har haft sedan 2004-06-10. CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB har funnits sedan och 2004-06-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lilla v. 14, 714 35, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0580-12272.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB Privat, ej börsnoterat.

CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB har idag 556657-7408 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB

Bolaget ska tillverka och utföra service på industrimaskiner, försäljning av tillbehör och reservdelar, handel med värdepapper, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I CLM Maskiner & Maskinservice i Kopparberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Crister Johannes som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Jenny Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .