Kopparberg Finans AB

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Kopparberg Finans AB. Det finns flera verksamheter som liknar Kopparberg Finans AB i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kopparberg Finans AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-02 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 2004-02-26 så har Kopparberg Finans AB varit registrerat och sedan 2004-09-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kopparberg Finans AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Kopparberg Finans AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Faseg. 12, 714 35, Kopparberg. Vi ni istället prata med Kopparberg Finans AB så kan ni göra det på 0580-88180.

Bolaget skall ha till ändamäl att lämna kredit förmedla kredit till konsumenter eller medverka till finansiering genom att förvärva belåna fordringar, låna upp medel, förmedla betalning, tillhandahålla betalningsmedel och inkassotjänster, driva valutahandel samt lämna kriditupplysningar under de förutsättningar som förskrivs i kreditupplysningslagen (1973:1173). Därutöver skall bolaget bedriva faktureringsservice och reskontrabevakning samt erbjuda juridiska tjänster och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustafsson, Bengt Thomas som är född 1958 och har titeln VD, Gustafsson, Bengt Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Anna May Maria Kristina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engman, Hans Staffan Anders som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Kopparberg Finans AB har 556656-6237 som sitt organisationsnummer.