Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB

Örebro län

Information

556653-8038 är organisationsnummer för företaget Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB finns i.

Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB har varit registrerat sedan 2004-01-15 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6832897 eller genom brev på följande adress:
Ställdalsv. 72, 714 92, Kopparberg

Bolaget skall bedriva byggnationer och entreprenader, snickerier, färg- och tapettillverkning, konsultationer inom byggnation och tillverkning inom byggnadsvårdsområdet, äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brusares Byggnadsfocus i Kopparberg AB och det är Hultgren, Rolf Anders Sigward som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Karin Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,