Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil)

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva handel med petroleumprodukter, fritidsartiklar, livsmedel, tillbehör. Bolaget skall även utföra bilservice och reparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 2004-01-15 så skapades Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil) och verksamheten är har F-skattsedel Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil) har haft det sedan 2004-04-22.

Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-22

556653-8020 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil) så går det att nå dem via telefon på 0580-10333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pentti Junttila i Kopparberg AB (Statoil) är Junttila, Pentti Ari Kalervo som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Randle, Erja Hanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .