Jan Björnbergs Elektriska AB

Örebro län

Information

Jan Björnbergs Elektriska AB är ett av många verksamheter som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Jan Björnbergs Elektriska AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jan Björnbergs Elektriska AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-10-14.

Jan Björnbergs Elektriska AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2003-09-08. Men sedan 2004-11-11 så har Jan Björnbergs Elektriska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Laxbrog. 13, 714 31, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jan Björnbergs Elektriska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-10604.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter som Jan Björnbergs Elektriska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jan Björnbergs Elektriska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall utföra elinstallationer, sälja hushållsmaskiner, köksutrustning, eltillbehör och reservdelar, äga och förvalta aktier, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jan Björnbergs Elektriska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jan Björnbergs Elektriska AB och det är följande personer, Björnberg, Jan Arne Ivan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnberg, Astrid Marie Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jan Björnbergs Elektriska AB är 556647-9829.