Klastorp Teknik AB

Örebro län

Information

Klastorp Teknik AB är ett bolag som finns i Ljusnarsberg. I Klastorp Teknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Maj-Britt Christina som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Percy Börje Torsten som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Malin Kristina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klastorp Teknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Klastorp Teknik AB på telefon 0580-10161.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områderna teknik, ekonomi och data, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet. Verksamheten inom teknikområdet kommer främst att riktas mot verkstadsindustrin och bestå av utrednings-, beräknings- och konstruktionsarbete inom mekanik och maskinbyggnad. Inom dataområdet kommer verksamheten att inriktas mot företagsanpassningar av standardprogram, främst inom teknikområdet.

Idag är Klastorp Teknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Klastorp Teknik AB är ett av många bolag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Klastorp Teknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-02 och Klastorp Teknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klastorp Teknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Maj-Britt Christina

Klastorp Teknik AB har 556646-4961 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.