Hasans Åkeri AB

Örebro län

Information

Hasans Åkeri AB är ett av många företag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Hasans Åkeri AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hasans Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-12-01.

Hasans Åkeri AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2002-12-23. Men sedan 2003-06-12 så har Hasans Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till G. Lundav. 79, 245 61, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hasans Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-131004.

Ljusnarsberg arbetar för att företag som Hasans Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hasans Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, transport av gods samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hasans Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dervisic, Hasan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hasans Åkeri AB och det är följande personer, Dervisic, Hasan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dzajic, Edin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Dervisic, Mirsada som är född 1973 och har titeln Suppleant, Tornqvist, Anna Jessica som är född 1976 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hasans Åkeri AB är 556637-7197.