Mauritz Värme & Entreprenad AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Mauritz Värme & Entreprenad AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mauritz Värme & Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Mauritz Värme & Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Mauritz Värme & Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mauritz Värme & Entreprenad AB ska trivas.

Mauritz Värme & Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13. I Ljusnarsberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service och montage av gasol och VVS-anläggningar, byggnadsarbeten, uthyrning av maskiner inom VVS-området samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mauritz Värme & Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Mauritz Värme & Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Mauritz Värme & Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3251276.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mauritz Värme & Entreprenad AB är Björkman, Jan Åke Mauritz som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Anna Monica Linnea som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eliasson, Sven Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Mauritz Värme & Entreprenad AB har 556634-6028 som sitt organisationsnummer.