M Jernbergs Livs AB

Örebro län

Information

M Jernbergs Livs AB är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som M Jernbergs Livs AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

M Jernbergs Livs AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-09-05.

M Jernbergs Livs AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2002-06-04. Men sedan 2002-09-05 så har M Jernbergs Livs AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bergmästareg. 8 B, 714 31, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M Jernbergs Livs AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-10128.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som M Jernbergs Livs AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för M Jernbergs Livs AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för M Jernbergs Livs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M Jernbergs Livs AB och det är följande personer, Jernberg, Markus Lars som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernberg, Lars Rune som är född 1948 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för M Jernbergs Livs AB är 556628-7545.