Allteknik i Ludvika AB

Örebro län

Information

556624-1955 är organisationsnummer för verksamheten Allteknik i Ludvika AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allteknik i Ludvika AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Allteknik i Ludvika AB finns i.

Allteknik i Ludvika AB har varit registrerat sedan 2002-02-22 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Allteknik i Ludvika AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Allteknik i Ludvika AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Allteknik i Ludvika AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Ing-Britt Kristina

Vill ni komma i kontakt med Allteknik i Ludvika AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6461080 eller genom brev på följande adress:
Nybrov. 2, 771 94, Ludvika

Bolaget ska bedriva nyinstallation och ombyggnation av ljud- och larmanläggningar, kabel-TV nät och övervakningssystem ävensom fastighetsunderhåll och bilreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Allteknik i Ludvika AB och det är Nilsson, Ing-Britt Kristina som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Wetterskog, Jan Ove som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterskog, Carina Kristina Cecilia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor,