Capillum AB

Örebro län

Information

Capillum AB är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Capillum AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Capillum AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-01-14.

Capillum AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2001-12-13. Men sedan 2002-01-14 så har Capillum AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Capillum AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-21915.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Capillum AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Publikt bolag för Capillum AB. Det finns flera Publikt bolag bolag i Örebro län.

Bolaget ska bedriva konsultationer i företagsekonomiska frågor, äga och förvalta fastigheter samt förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Capillum AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Capillum AB och det är följande personer, Lund, Hans Christer som är född 1957 och har titeln VD, Lund, Hans Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Anna May Maria Kristina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodin, Jan Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Särnholm, Karin Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Capillum AB är 556618-0708.