KV Däckservice i Kopparberg AB

Örebro län

Information

KV Däckservice i Kopparberg AB är ett av många verksamheter som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som KV Däckservice i Kopparberg AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KV Däckservice i Kopparberg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-10-29.

KV Däckservice i Kopparberg AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2001-10-29. Men sedan 2001-10-29 så har KV Däckservice i Kopparberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Verkstadsv. 50, 714 36, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KV Däckservice i Kopparberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-10100.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter som KV Däckservice i Kopparberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KV Däckservice i Kopparberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av däck samt tillverkning och försäljning av plåtprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KV Däckservice i Kopparberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KV Däckservice i Kopparberg AB och det är följande personer, Vikström, Kenneth Hilding som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kämärä, Ellen Viola som är född 1938 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KV Däckservice i Kopparberg AB är 556617-3505.