Kopparbergs Åkeri AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva transporter, slamsugning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kopparbergs Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Kopparbergs Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 2001-08-13 så skapades Kopparbergs Åkeri AB och företaget är har F-skattsedel Kopparbergs Åkeri AB har haft det sedan 2001-12-24.

Kopparbergs Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-24

556613-6668 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Kopparbergs Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Kopparbergs Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0580-12666 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kopparbergs Åkeri AB är Andersson, Anders Peter Wilhelm som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norrbacka, Kerstin Marie Charlotte som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .