Micam Bygg AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Micam Bygg AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Micam Bygg AB är ett av dem. Statusen för Micam Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Micam Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-12. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Micam Bygg AB ska trivas.

Micam Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-09. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, bygga, renovera, förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Micam Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Micam Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Micam Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0586-35359.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Micam Bygg AB är Creutz, John Olof Niklas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Creutz, Mari Desirée som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Björn, Maria Elisabeth som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Micam Bygg AB har 556598-9257 som sitt organisationsnummer.