Lars och Micael Björn Bygg AB

Örebro län

Information

Lars och Micael Björn Bygg AB är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Lars och Micael Björn Bygg AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lars och Micael Björn Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-11-21.

Lars och Micael Björn Bygg AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2000-10-24. Men sedan 2000-11-21 så har Lars och Micael Björn Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lustiggårdsv. 8, 714 32, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars och Micael Björn Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-71633.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Lars och Micael Björn Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lars och Micael Björn Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lars och Micael Björn Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars och Micael Björn Bygg AB och det är följande personer, Björn, Lars Torgny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björn, Lennart Micael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Björn, Anette Barbro Kristin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Björn, Ann-Louise Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lars och Micael Björn Bygg AB är 556598-9224.