Kopparberg Holding AB

Örebro län

Information

556581-4455 är organisationsnummer för verksamheten Kopparberg Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kopparberg Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Kopparberg Holding AB finns i.

Kopparberg Holding AB har varit registrerat sedan 1999-12-13 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kopparberg Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

Kopparberg Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kopparberg Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Kopparberg Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0708-491439 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultation i företagsekonomiska frågor och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kopparberg Holding AB och det är Wester, Anna May Maria Kristina som är född 1958 och har titeln VD, Wester, Anna May Maria Kristina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Ove som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,