Kopparbergs Måleri AB

Örebro län

Information

Kopparbergs Måleri AB är ett företag som finns i Ljusnarsberg. I Kopparbergs Måleri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lönnberg, Hans-Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand Sandberg, Estrid Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kopparbergs Måleri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kopparbergs Måleri AB på telefon 0580-12244.

Bolaget skall bedriva måleri, mattläggning och entreprenadverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kopparbergs Måleri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kopparbergs Måleri AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kopparbergs Måleri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-01-03 och Kopparbergs Måleri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kopparbergs Måleri AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kopparbergs Måleri AB har 556579-5993 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.