Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Smältareg. 1, 714 30, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0580-10299.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag har idag 556572-0678 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet med därmed förenlig verksamhet samt konsultationer inom elbranschen.

I Ström Transport i Kopparberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Glenn Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .