Persson Kraft AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Persson Kraft AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Persson Kraft AB är ett av dem. Statusen för Persson Kraft AB är att Bolaget är aktivt.

Persson Kraft AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-15. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Persson Kraft AB ska trivas.

Persson Kraft AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet med produktion av elkraft samt äga och förvalta aktier, bedriva fastighetsskötsel, samt härmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Persson Kraft AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03.

Idag är Persson Kraft AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Persson Kraft AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6084853.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Persson Kraft AB är Persson, Lars Gösta Hugo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lilly Johanna som är född 1921 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Persson Kraft AB har 556571-1511 som sitt organisationsnummer.