Betajo Plast AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva formsprutning, vacuumformning, svetsning och maskinbearbetning av plast, bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Betajo Plast AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Betajo Plast AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 1998-02-17 så skapades Betajo Plast AB och företaget är har F-skattsedel Betajo Plast AB har haft det sedan 2010-01-01.

Betajo Plast AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556553-0705 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Betajo Plast AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Betajo Plast AB så går det att nå dem via telefon på 0580-10960 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Betajo Plast AB är Johansson, Bengt Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Yvonne Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .