Macromould AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Macromould AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Macromould AB är ett av dem. Statusen för Macromould AB är att Bolaget är aktivt.

Macromould AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-02. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som Macromould AB ska trivas.

Macromould AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning genom CNC-fräsning av modeller, pluggar, formar och prototyper, tillverkning och försäljning av frästa produkter och kompositprodukter, tillverkning och försäljning av maskinkonstruktioner, försäljning och uthyrning av redskap och maskiner för upplevelser, aktiviteter och reklam, handel med redskap och maskiner för upplevelser och aktiviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Macromould AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Macromould AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Macromould AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-12340.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Macromould AB är Nordenhed, Karl Erik Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Bernt Tommy som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Macromould AB har 556550-1037 som sitt organisationsnummer.