No ex ques Hammar & Partners Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns No ex ques Hammar & Partners Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ljusnarsberg här finns det många olika Aktiebolag. No ex ques Hammar & Partners Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Ljusnarsberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

No ex ques Hammar & Partners Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556527-2779.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0580-10430 alternativt besöka eller skicka post till No ex ques Hammar & Partners Aktiebolag på följande adress Mårten Finnesg. 12, 714 35, Kopparberg.

No ex ques Hammar & Partners Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I No ex ques Hammar & Partners Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hammar, Claes Bertil som är född 1968 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom styrelseuppdrag, rådgivning, chefsfrågor, utbildning samt "chef för hyra" samt annan härmed jämförlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva rådgivning och konsultverksamhet inom områdena uppsökande verksamhet för utvärdering av producenter av vin och alkohol och förslag till leveransavtal med intressanta leverantörer, primärt i Europa, av viner och alkohol. Information, marknadsföring och försäljning av viner och alkohol till kunder primärt i Sverige. Utbildning av kunders medarbetare i,och förståelse för vad, begreppet "värdskap för kunden" betyder, samt annan härmed jämförlig och tillhörande verksamhet.