Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-31. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag ska trivas.

Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och hotellrörelse med restaurang samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-12.

Idag är Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-20990.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren.

De som är på något sätt har med Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Tillmann, Björn Christian som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Tillmann, Bernhard Anton som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillmann, Eva Bodil som är född 1945 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bernhard Tillmann Fastighetsförvaltning Aktiebolag har 556524-7656 som sitt organisationsnummer.