L. Jernbergs Bygg AB

Örebro län

Information

L. Jernbergs Bygg AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där L. Jernbergs Bygg AB finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. L. Jernbergs Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket L. Jernbergs Bygg AB har haft sedan 1999-01-01. L. Jernbergs Bygg AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till L. Jernbergs Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedins v. 1, 714 30, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3371797.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är L. Jernbergs Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

L. Jernbergs Bygg AB har idag 556523-2716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för L. Jernbergs Bygg AB

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsverksamhet, köpa och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I L. Jernbergs Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jernberg, Lars Rune som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernberg, Ann Sofi Lovisa som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .