Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag är ett företag som finns i Ljusnarsberg. I Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Ronny Hans Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Björn Hans Göran som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag på telefon 0580-21223.

Bolaget skall bedriva tillverkning, montage- och servicearbeten avseende fordon, transportredskap, maskiner och inredningar åt mekanisk verkstadsindustri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Björn Johansson Service i Ställberg Aktiebolag har 556509-6194 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.