Bångbro Band-Butik Aktiebolag

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Bångbro Band-Butik Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Bångbro Band-Butik Aktiebolag i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bångbro Band-Butik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1994-12-07 så har Bångbro Band-Butik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bångbro Band-Butik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Bångbro Band-Butik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bångbro Industriområde, 714 37, Kopparberg. Vi ni istället prata med Bångbro Band-Butik Aktiebolag så kan ni göra det på 0580-71790.

Bolaget skall bedriva förädling av- och handel med bandprodukter i metall, aktieförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Möller, Kenth Rune Fridolf som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Möller, Karin Hedvig Agneta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Kenth Jonas Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Thomas Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Möller, Karin Hedvig Agneta -Möller, Kenth Rune Fridolf Firman tecknas av -Möller, Kenth Jonas Peter i förening med -Möller, Thomas Christian .

Bångbro Band-Butik Aktiebolag har 556501-2696 som sitt organisationsnummer.