Scandinavian Horse Aktiebolag

Örebro län

Information

556500-9460 är organisationsnummer för företaget Scandinavian Horse Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Horse Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Scandinavian Horse Aktiebolag finns i.

Scandinavian Horse Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-29 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Horse Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Scandinavian Horse Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandinavian Horse Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Horse Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0580-30177 eller genom brev på följande adress:
Ingridsborg 8320, 714 94, Kopparberg

Bolaget skall driva inköp och försäljning av hästsportsprodukter med mera samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Horse Aktiebolag och det är Wehtje, Karl Fredrik Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wehtje, Anna Ulrika Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Berg, Thomas Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,