Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, handel med och uppfödning av travhästar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 1994-12-08 så skapades Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556500-7597 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0580-10328 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mitt i Byn Förvaltnings Aktiebolag är Larsson, Arne Lennart som är född 1942 och har titeln VD, Larsson, Arne Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Birgitta Kristina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulrica Helena som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.